Welkom op de website van Natasha & Kees. Dit is al een wat oudere bruiloftsite, Natasha en Kees zijn namelijk al 235 dagen getrouwd, maar kijk nog gerust rond op deze website. Ben je Natasha of Kees? Log dan in op jullie websitebeheer en bestel jullie bruiloftsite op CD als een blijvende herinnering of kies er voor om jullie website op te heffen. Bent u als bezoeker op zoek naar trouwinformatie? Kijk dan eens in de trouwgids op deze bruiloftsite. Wil je zelf een bruiloftsite? Via www.onzebruiloftsite.nl kan je jullie gratis aanmelden.

   
Bruiloft Natasha & Kees
   


Home
Ons verhaal
Gastenboek
Trouwgids


 Inloggen  


bezoekers: 3292
pagina's bekeken: 3963
www.onzebruiloftsite.nl

     

Ons verhaal

Kees & Natasha

Wij hebben elkaar op 25 augustus 2016 leren kennen in Cafe Loos te Rotterdam. De vonk sloeg meteen over en na de eerste date zijn wij niet meer zonder elkaar geweest. We zijn einde dat jaar nog gaan samenwonen en ondertussen al 5x met vakantie geweest samen. Op 1 van deze vakanties (Cuba) heeft Kees mij ten huwelijk gevraagd. We wilde daar ter plekke al met elkaar trouwen maar het leek ons leuker als we het toch met onze familie en vrienden zouden vieren.

De datum is 31 augustus 2018 wat tevens ook meteen de verjaardag van Kees is. Alles op de dag van de bruiloft staat in teken van symbolische dingen wat wij samen hebben. De ceremonie wordt gehouden op de plek waar Kees mij verkering heeft gevraagd en het feest wordt gehouden op de plek waar de liefde steeds zekerder werd bij elkaar. We willen onze mooie dag delen met de mensen die wij lief en leuk vinden. We gaan met z'n allen dansen op het feest en de ceremonie wordt gehouden met een klein groep mensen.

Als jullie denken... "wat zouden we toch moeten geven als cadeau aan het bruidspaar?" We willen uiteraard gewoon jullie aanwezigheid maar als jullie iets willen geven zouden we een envelopje om ons te helpen een verre huwelijksreis te maken erg waarderen!

Tot op onze dag!!!