Bruiloft Natasha & Kees
   


Home
Ons verhaal
Gastenboek
Trouwgids


 Inloggen  


bezoekers: 1663
pagina's bekeken: 2260
www.onzebruiloftsite.nl

     

Ons verhaal

Kees & Natasha

Wij hebben elkaar op 25 augustus 2016 leren kennen in Cafe Loos te Rotterdam. De vonk sloeg meteen over en na de eerste date zijn wij niet meer zonder elkaar geweest. We zijn einde dat jaar nog gaan samenwonen en ondertussen al 5x met vakantie geweest samen. Op 1 van deze vakanties (Cuba) heeft Kees mij ten huwelijk gevraagd. We wilde daar ter plekke al met elkaar trouwen maar het leek ons leuker als we het toch met onze familie en vrienden zouden vieren.

De datum is 31 augustus 2018 wat tevens ook meteen de verjaardag van Kees is. Alles op de dag van de bruiloft staat in teken van symbolische dingen wat wij samen hebben. De ceremonie wordt gehouden op de plek waar Kees mij verkering heeft gevraagd en het feest wordt gehouden op de plek waar de liefde steeds zekerder werd bij elkaar. We willen onze mooie dag delen met de mensen die wij lief en leuk vinden. We gaan met z'n allen dansen op het feest en de ceremonie wordt gehouden met een klein groep mensen.

Als jullie denken... "wat zouden we toch moeten geven als cadeau aan het bruidspaar?" We willen uiteraard gewoon jullie aanwezigheid maar als jullie iets willen geven zouden we een envelopje om ons te helpen een verre huwelijksreis te maken erg waarderen!

Tot op onze dag!!!